Graffiti Verwijderen - Kosten Graffiti Verwijderen - ASWBenelux.be

Published Dec 27, 22
7 min read

Verwijder Graffiti Eenvoudig Door Anti-graffiti Coating - Kosten Graffiti Verwijderen - ASWBenelux.be

ASW Benelux

Lambrechtshoekenlaan 67, 2170 Antwerpen
0493 11 40 08
Graffiti verwijderen

Huiseigenaren die het slachtoffer zijn geworden van vandalisme door middel van graffiti zullen deze zo snel en efficiënt mogelijk willen verwijderen. U kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan om zo kosten te besparen, maar u kunt er eveneens voor kiezen om een beroep te doen op een ervaren specialist.

Graffiti Verwijderen Door Professionals - Met +12 Jaar Ervaring! - Kosten Graffiti Verwijderen - ASWBenelux.beGevel Reinigen Antwerpen, Oostende, Limburgk – Gevel Zandstralen [2023] - Kosten Graffiti Verwijderen - ASWBenelux.be
Graffiti Verwijderen? - Inzicht In De Mogelijkheden En Kosten ... - Kosten Graffiti Verwijderen - ASWBenelux.beAnti Graffiti Project - Kosten Graffiti Verwijderen - ASWBenelux.be

Om een goede indruk te krijgen van de kosten wordt het aangeraden om vrijblijvend advies in te winnen bij gespecialiseerde bedrijven in uw regio. Dit zijn de gemiddelde tarieven per m2 als u van plan bent om een gevelreinigingsbedrijf in te schakelen: €12 euro per m2 €18 euro per m2 €8 euro per m2 €7 euro per m2 Het kan ook zijn dat het voegwerk (na het schoonmaken) kapot blijkt te zijn en dus (deels) vervangen moet worden.

Er zijn verschillende soorten verf die graffiti-artiesten gebruiken zoals acryl, synthetisch, glitter, glow in the dark verf etc. Afhankelijk van wat er precies op uw gevel gespoten is moet een bepaalde schoonmaakstrategie gehanteerd worden. De bestanddelen van de verschillende soorten verf reageren namelijk anders op schoonmaakmiddelen en de techniek voor het verwijderen.

Waar is uw gevel van gemaakt? Heeft u een bakstenen gevel of een die deels voorzien is van kunststof gevelplaten (bijv. Keralit)? Ook de ondergrond bepaalt hoe graffiti verwijderd moet worden. Over het algemeen zijn er 3 gangbare manieren. Er bestaan ook andere technieken zoals laseren, maar is dat meer bedoeld voor zeer gevoelige gevels van monumentale panden bijvoorbeeld.

Graffiti Verwijderen - Informatie - Kosten Graffiti Verwijderen - ASWBenelux.be

Over het algemeen is dit de gangbare techniek om graffiti van bakstenen muren te verwijderen. Echter kan het zijn dat u een monumentale pand heeft bijv. en kan in dit geval deze en andere technieken schade toebrengen aan uw gevel. tegenwoordig wordt er vaak biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel gebruikt om een chemische reactie aan het oppervlak tot stand te brengen.

Het middel kan aangebracht worden met een borstel. Na het inwerken wordt alles schoongespoten onder hoge druk. bij deze techniek wordt water tot 150 graden verhit en onder hoge druk tegen de gevel gespoten. bij deze techniek moet u denken aan een hobbyist die met zijn gele Karcher machine de muren onder handen neemt.

Met een anti-graffiti coating kunt u uw muur beschermen tegen vervolgvandalisme. Als iemand in de toekomst weer graffiti op uw muur spuit is deze veel makkelijker te verwijderen dan wanneer de muur niet behandeld zou zijn. Dit scheelt u op de lange termijn dus in de kosten en is aan te raden als u in een buurt woont waar de kans op graffiti vandalisme hoger ligt dan normaal.

Wilt u weten wat uw opdracht u in totaal gaat kosten? Vraag gratis gevelreiniging offertes op. Om de kostprijs van het verwijderen van graffiti tot een minimum te beperken kunt u er ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld perslucht in combinatie met bakpoeder of van een gesloten onderdruk straalsysteem (zandstralen) kan graffiti eenvoudig worden verwijderd.

Graffiti Verwijderen - Reinigingstechnieken - Kosten [2022 ] - Kosten Graffiti Verwijderen - ASWBenelux.be

Hierdoor wordt het heel makkelijk om graffiti te verwijderen (zeker aan te raden als u in een buurt woont waar veel tekeningen op muren worden gemaakt). Soms is het mogelijk om . Neem hiervoor contact op met uw gemeente. Vooral in gevallen waar discriminerende of haatdragende boodschappen duidelijk te zien zijn zal de gemeente vaak de kosten voor het verwijderen vergoeden of zelf een bedrijf sturen.

Inhoud: Wanneer u bij thuiskomst vast moet stellen dat uw gevel is besmeurd met graffiti is dat uiteraard geen prettig gevoel. Bovendien is het algemeen bekend dat een gevel met graffiti uitnodigt om nog meer bekladding te verduren te krijgen. Het is daarom van belang om zo snel mogelijk te handelen en de graffiti te laten verwijderen, echter welke kosten zijn hier precies aan verbonden? Wij zetten de verschillende mogelijkheden inclusief de kosten om graffiti te verwijderen graag even op deze pagina voor u op een rijtje. graffiti oostende.

Deze kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Zo moet er uiteraard rekening worden gehouden met de grootte van het oppervlak dat moet worden gereinigd, maar wat bovendien ook te denken van de reinigingsmethode die wordt toegepast? Hoe dan ook geven we u door middel van onderstaande tabel alvast graag een duidelijk beeld van de gemiddelde kostprijs waar u rekening mee kunt houden.

Welke van de diverse opties het meest interessant is wordt gebaseerd aan de hand van het oppervlak en de hardnekkigheid van de graffiti. Gaat het bijvoorbeeld om een oppervlakte van 8 vierkante meter en is de graffiti vrij eenvoudig te verwijderen? Dan liggen de kosten ergens tussen de 110 en 125 euro - graffiti oostende.

Anti Graffiti Coating - Bescherming Voor Gevels - Kosten Graffiti Verwijderen - ASWBenelux.be

Tussen de verschillende vakmannen is er namelijk altijd sprake van een verschil in vergoeding. Door het uitvoeren van een vergelijking kunt u er gelukkig wel snel en eenvoudig achter komen welke partij u kan voorzien van de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Het exacte prijskaartje dat voor het verwijderen van graffiti in rekening wordt gebracht is afhankelijk van verschillende keuzes die door u gemaakt dienen te worden.

De eerste keuze die een directe invloed zal hebben op de kostprijs die voor het reinigen van de graffiti in rekening zal worden gebracht is afhankelijk van de gekozen reinigingsmethode. Stoomcleanen en gebruik maken van een reinigingsmiddel is in principe op financieel vlak altijd het interessantst. Echter kan het in bepaalde situaties noodzakelijk zijn om gebruik te maken van stralen.

Gebeurt dat niet, dan loopt u immers het risico dat uw gevel wordt beschadigd en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. De tweede keuze is vrij voor de hand liggend. Des te groter het oppervlak is dat moet worden gereinigd, des te hoger de kosten uiteraard zullen uitvallen. Toch kan het verschil in kostprijs lager uitvallen dan u in eerste instantie zou denken.

Het uiteindelijke prijsverschil zal dan ook, afhankelijk van de partij in kwestie niet zo groot zijn als verwacht. Steeds meer mensen die in een omgeving wonen waar regelmatig vandalisme door middel van graffiti wordt veroorzaakt kiezen er voor om gebruik te maken van een anti-graffiti coating. Een dergelijke coating moet er voor zorgen dat toekomstige graffiti eenvoudiger kan worden verwijderd.

Graffiti Niet Laten Verwijderen? Dat Is Dan 500 Euro Boete ... - Kosten Graffiti Verwijderen - ASWBenelux.beZe werkt immers water- en vuil afstotend wat er voor zorgt dat de levensduur van uw gevel bijzonder positief kan worden beïnvloed. Voor het aanbrengen van een dergelijke coating kunt u rekenen op een kostenplaatje van tussen de 10 en 15 euro per vierkante meter. De vierde keuze is er eveneens één die u veel geld kan kosten of waar u geld op kunt besparen.

Door middel van een dergelijke vergelijking kunt u er immers voor zorgen dat u niet teveel betaalt voor de dienst op zich, maar blijven ook de zogenaamde voorrijkosten binnen de perken. Een vergelijking uitvoeren vooraleer een specifieke specialist in te schakelen is wat dat betreft dan ook altijd een absolute aanrader.

Gevelreiniging / Zandstralen Gevels - Kosten Graffiti Verwijderen - ASWBenelux.beHanden Vol Aan Coronagraffiti: 'Speciale Coating Helpt' - Kosten Graffiti Verwijderen - ASWBenelux.be

Hoe sneller er wordt opgetreden tegen graffiti die op uw gevel is aangebracht, des te eenvoudiger valt ze te verwijderen. Wacht dus niet te lang, want u zult merken dat de kosten in dat geval behoorlijk hoog kunnen oplopen. Woont u in een buurt die gevoelig is voor graffiti ‘kunstenaars’? In dat geval is het altijd een interessante keuze om uw gevel te laten impregneren.